середу, 28 лютого 2018 р.


В рамках заходів Україно-німецького року на запрошення методиста іноземних мов Тернопільського РМК Пукач Марії Андріївни та заступника директора НВК " Мишковицька ЗОШ І-ІІІ ступенів-ДНЗ" з методичної роботи Озерянської Алли Павлівни 26 лютого 2018 року на базі Мишковицької ЗОШ відбувся навчально-методичний тренінг "Мультимедійні електронні засоби та інструменти навчання німецької мови". Тренінг провів завідувач кафедри німецької філології та методики викладання німецької мови Тернопільського державного педагогічного університету доцент Іван Ярославович Яцюк. 
Учителі району мали хорошу нагоду ознайомитися із можливостями мережі Інтернет для урізноманітнення форм і методів роботи з метою їх практичного використання на уроках німецької мови, мультимедійними навчальними матеріалами, квестами, навчальними мобільними додатками, електронними навчальними програмами ( наприклад, Voki - "листівка, яка говорить").
Учасники семінару опрацьовували матеріали навчальних станцій на основі інструкцій, розроблених І.Я.Яцюком.
Після проведення тренінгу відбулася зустріч з учнями 9-11 класів із профорієнтаційною метою. Старшокласникам розповіли про умови вступу та особливості навчання на факультеті іноземних мов, перспективи після закінчення університету, можливості перебування у Німеччині та навчання в Австрії
.



Немає коментарів:

Дописати коментар